Search & rekruttering

Målrettet search og rekruttering

Udfordringer er til for at blive løst - det klarer vi.

Det kan være svært som virksomhed at finde frem til en den helt rette kandidat på egen hånd. Måske oplever I for få ansøgere eller støder på de forkerte profiler i forhold til jeres forventninger? Måske er I lidt usikre på, om I kan til tiltrække den profil eller kandidat, som I havde sat næsen op efter?

Udfordringerne og spørgsmålene kan være mange, og det er her, Peoplement kommer ind i billedet. Vi sikrer, at I kun præsenteres for og møder kandidater, der er relevante. Det sikrer vi ved at arbejde i tæt dialog med jer om profilen, så der fra start af bliver fokuseret på de ønskede udvælgelseskriterier.

Vi ved, at når det kommer til kandidater, så er der ikke tale om en ’hylde-vare’.

Vi dyrker de tætte relationer.

Når vi siger tæt dialog, så mener vi det. I searchprocessen tilegner vi os forståelsen for lederen og det team, kandidaten skal indgå i, ligesom vi inddrager jeres forventninger til kandidaten og den kultur, der kendetegner jeres virksomhed eller organisation.

Vi er generelt nysgerrige og grundige af natur, og det har vi ikke tænkt os at lave om på. Vi ser det som to afgørende egenskaber, når man arbejder med mennesker. Og to helt afgørende redskaber, når man skal have succes med målrettet search.

Fuld transparans

Vi er jeres partnere. Vi spiller med åbne kort

Vi har et særligt talent

Peoplements kerneydelse er search og rekruttering. Hvad enten vi taler funktioner inden for ledelse, salg, det digitale, marketing, product management, supply chain, R&D, HR eller IT, så har vi hos Peoplement et særligt talent for at spotte det rette kandidat.  

Og det talent er ikke kommet af sig selv. Det er et resultat af flere års hårdt arbejde, hvor vi løbende har lært og lagt på. Vi bliver fortsat klogere for hver dag, der går, ligesom vi laver fejl – det kan ikke undgås. Det til trods, er vi ikke blege for at skilte med, at vi er specialister.  

Skal vi ta’ en snak?

Tag kontakt til en af vores konsulenter og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer videre.