Bestyrelses rekruttering

Målrettet rekruttering til bestyrelsen

Har din bestyrelse den rigtige sammensætning til at imødekomme fremtidens krav?

Sammensætning af den rette bestyrelse er vigtig for at skabe værdi for virksomheden.

Hos Peoplement oplever vi en stigende efterspørgsel på bestyrelses-profiler i takt med at kravene omkring governance, diversitet og faglighed sættes i fokus omkring bestyrelsesbordet.

I Peoplement tager vi afsæt i virksomhedens forretningsmodel, kultur og strategi for at skabe en kompetent og velfungerende og afbalanceret bestyrelse, hvor alle medlemmer er med til at skabe værdi for virksomheden.

Fremtidens krav til bestyrelsen er mange og komplicerede. Peoplements konsulenter hjælper Jer med at møde de fremtidige udfordringer med et solidt hold.

Vi har fokus på jeres behov

Peoplement’s partnere står klar til at hjælpe dig med at identificere, tiltrække og rekruttere emner til bestyrelsen. Det sker altid ved at tage udgangspunkt i kompetencer, som allerede findes i bestyrelsen og de udfordringer som ligger forude.

Vi har et solidt netværk at erfarne bestyrelsesprofiler og profiler, som qua deres mange års professionelle erfaring på C-level kan bidrage og tilføre værdi til din bestyrelse og virksomhed.

Jeres bestyrelse - vores prioritet

Rekruttering er vores kerneydelse

En af Peoplements kerneydelser er rekruttering af kompetente bestyrelsesmedlemmer. Vi har et stort netværk af erfarne kandidater fra både Danmark og udlandet som kan være med til at skabe værdi for virksomheden.

Vi tager altid udgangspunkt i de udfordringer, som netop I står overfor. Kun sådan kan vi finde det helt rigtige bestyrelsesmedlem til jeres bestyrelse.

Skal vi ta’ en snak?

Tag kontakt til en af vores konsulenter og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer videre.