temp-Global Reach

Altopartners

Global & Nordisk

Peoplement er den eksklusive danske repræsentant af AltoPartners, som er en af de førende internationale alliancer af virksomheder indenfor executive search og ledelsesrådgivning. AltoPartners blev etableret I 2006 og består I dag af selvstændige bureauer, som deler det samme værdigrundlag og som leverer lokal indsigt og ekspertise i en global kontekst. Alliancen dækker Norden, Europa, Amerika, Mellemøsten, Afrika og Asien med 64 kontorer I 37 lande på 6 kontinenter – og hvert kontor I alliancen kan tilbyde lokal indsigt og adgang til højt kvalificerede ledere indenfor alle erhvervssektorer.
Vores samarbejde på tværs af landegrænser, industrier og stillinger betyder, at vores viden og indsigt i specifikke lokale og/eller regionale kravspecifikationer altid er helt up-to-date.

En nøgleposition på det nordiske marked

Finland, Sverige, Norge og Danmark har hver især deres egen unikke forretningskultur men deler en lang historie og fælles værdier med tilsammen mere en 25 millioner indbyggere. Sammen med vores øvrige nordiske AltoPartners kolleger har vi opnået stor indsigt og ekspertise indenfor flere industrier og sektorer i Norden, som betyder at vi kan tilbyde en nordisk professionel executive search process til vore kunder og identificere og tiltrække talentfulde senior og topledere til både virksomheder og bestyrelser.

Besøg AltoPartners her.