Organisation

Holdet bag Peoplement

Peoplement består af de tre sammentømrede partnere Christian Rolin, Anne Borgen og Birgitte Olrik. 

Sammen arbejder de ud fra et fælles værdisæt om at skabe ligeværdighed mellem kandidater og klienter – og om altid at gå et spadestik dybere for at skabe det rette match.

Peoplements tre rekrutteringskonsulenter har på baggrund af dyb viden om branchen og indsigt i et væld af brancher en helt unik fingerspitzengefühl, når det kommer til at skabe dynamik og relationer mellem mennesker. 

Peoplements partnere løfter i flok, og det er din garanti for en samarbejdspartner, der har dig i fokus.  

238A0117

Christian Rolin

Partner

Dialog starter i øjenhøjde, og med, at mennesker forstår hinanden og rent faktisk bekymrer sig om fællesmængden og der, hvor værdien skabes.

Med sit alsidige CV inden for ledelse har Christian deltaget i, og arbejdet med det meste. Han er vant til at vende hver en sten for at forstå virksomhedens behov, lederens behov og ikke mindst kandidatens behov og se helheden, der skal få alle tandhjul til at arbejde sammen, og skabe et velfungerende hele med sammenhæng, mening og fokus på værdiskabelsen.

Evnen til at træde direkte ind og sætte sig sammen med både bestyrelse og leder gør Christian til en mangeårig partner for de virksomheder, vi arbejder med. Det, der måske startede med en kandidat, bliver typisk til en relation, hvor samarbejdet styrkes over tid.

Christian Rolin går til jobbet som rekrutteringskonsulent med et åbent og udadvendt sind. Han er altid i øjenhøjde med sine klienter og kandidaterne, for helt i tråd med Peoplements ånd handler det for Christian om at skabe ligeværdighed mellem mennesker.

Christian tillægger de menneskelige værdier den største respekt, og som den samarbejdspartner han og Peoplement er, er han ikke bange for at udfordre i arbejdet med at skabe det rette match.

Som scenevant på direktionsgangene har Christian fokus på headhunting af CEO, COO, CIO, CSO, CTO og CFO lederstillinger, B2B salgsledelse samt ledere på direktør / VP niveauer i både internationale og regionale organisationer. Han har lang erfaring med at finde R&D folk og finde dem, der af sig selv går den ekstra mil.

Christian har mange års international erfaring på ledelsesniveau og som R&D chef i globale virksomheder som Nokia , Schlumberger og Rovsing. Han er stærk inden for teknologi, produktion, Services/Consulting samt procesindustri og har en dybtgående forståelse for og indsigt i international virksomhedsdrift.

238A0214-2

Anne Borgen

Partner

Anne sætter sig hurtigt ind i virksomhedens forretning og organisation, for i tilstrækkelig grad at kunne forstå, hvordan den konkrete stilling skal gøre en forskel uanset niveau i organisationen. De fleste stillinger, skal løse nogle konkrete udfordringer i virksomheden og måske endda bringe virksomheden i en ny ønsket retning.

Hun tænker tværfagligt og helhedsorienteret og sætter sine kombinerede kompetencer indenfor marketing/branding og HR ledelse i spil, hvilket kunden tydeligt mærker, når hun arbejder som konsulent på opgaven.

Du vil opleve Anne som analytisk skarp og målrettet. Der er mening med de direkte spørgsmål, for alt står og falder med en grundig briefing på opgaven og en forståelse for det særlige, som kandidaten skal tilføre virksomheden, og hvad virksomheden kan tilbyde kandidaten. Det handler om matchmaking for et sikkert resultat uden bristede forventninger.

Anne bliver ofte brugt som sparringspartner, når fortroligheden og forståelsen for kunden er skabt – ofte efter et par rekrutteringer. Det har ført til lange kunderelationer i flere vækstvirksomheder, hvor nye og særlige kompetencer efterspørges, og hvor kulturen skal ændres i takt med, at organisationen kan følge med.

Anne har 8 års erfaring inden for B2B/B2C marketing som Marketing Manager og Marcoms Manager hos BEA Systems (Oracle), og MCI WorldCom UUNet (telco/ISP), som hun var med til at lancere i Danmark. Anne har i tidernes morgan også arbejdet med retail-marketing og forbrugerelektronik hos F Group. Senere kom hun ind som HR Manager i MACH/Syniverse, hvor særligt rekruttering blev omdrejningspunktet for at understøtte ledelse og udvikle organisationen.

I 2010 startede Anne som selvstændig konsulent inden for rekruttering og organisations- og lederudvikling. Virksomheden materialiserede sig til Peoplement med et skarpt teambaseret search koncept, hvor match mellem leder, kandidat og team er centralt. Search-opgaver har været på specialist- og mellemlederniveau inden for salg/marketing/digital/IT/RD/HR – fra store internationale- til mindre start-ups og vækstvirksomheder.

Birgitte Olrik

Partner

Meritterne larmer om kap med erfaringen. Nationalt som internationalt – mangler du en kandidat inden for Birgittes area of expertise, så finder hun det rette match – på toplederniveau såvel som på mellemlederniveau – og på tværs i virksomhedens værdikæde. Det er ikke en evne, der er nem at træne, for forskellen ligger i detaljen. Derfor vil du opleve Birgitte lytte meget opmærksomt, stille de skarpe spørgsmål og udfordre, når det kommer til kulturen – og der hvor det særlige match mellem kompetencer og adfærd skal mødes.

Den reflekterende tilgang roses af kunder som af kandidater – for tag ikke fejl. Birgitte hader at spilde tiden. Både sin egen, kundens – og særligt kandidatens tid. Den gode oplevelse kommer, når man sætter sig grundigt ind i tingene og evner at stille skarpt og sortere tidligt i processen.

Det er relationer, professionalisme og jagten på alles arbejdsglæde, der er målet. Det er her, det går op i en højere enhed, hvor rekruttering kan blive til udvikling og flere varige relationer.

Ligeværdighed, respekt og medmenneskelighed. Det er nogle af de nøgleord, Birgitte Olrik og hele holdet bag Peoplement arbejder ud fra. Birgitte Olrik sælger ikke hyldevarer. Hun arbejder med mennesker, som hun skaber professionelle relationer mellem, og det er for hende glæden ved arbejdet. Hun bliver inspirereret af de nuancer og den dynamik, der opstår, når mennesker mødes. Birgitte opfatter sig selv som ambassadør for kunden i en rekrutteringsproces med blik for at skabe ligeværdighed og engagement mellem kandidat og kunde.

Birgittes professionelle erfaring omfatter ca. 10 år indenfor Medical Device samt Consumer Goods/FMCG sektoren – herunder hos Coloplast A/S indenfor marketing/branding og senere i ledende stillinger (Sales/Marketing Director og Country Manager) hos hhv. L’Oreal og Danone, foruden 5 år som Nordic Country Manager for en global, fransk industrivirksomhed.

I 2006 tog Birgitte springet over i Search branchen med ansættelser hos bl.a. Korn/Ferry og Stanton Chase. Med et stærkt kompetencemæssigt afsæt i Birgitte’s tidligere professionelle karriere, har Birgitte igennem de sidste 15 år løst rekrutteringsopgaver på både topleder såvel som mellemleder niveau indenfor både B2C og B2B markedet – med primær fokus på profiler indenfor generel ledelse, salg/marketing/branding, E-Commerce, SCM, Finans/ økonomi og HR.

Bo Wilchen-Pedersen . Igennem sin karriere har Bo ansat +100 kandidater. både gennem sit eget netværk, og med assistance fra forskellige search virksomheder

Bo Wilchen-Pedersen

Advisory Board medlem

Bo har altid været en ivrig og travl netværker. Igennem sin karriere har Bo ansat +100 kandidater. både gennem sit eget netværk, og med assistance fra forskellige search virksomheder. Bo har 20+ års erfaring fra IT-konsulentbranchen, og har været administrerende direktør i flere selskaber, hvor han har opbygget og skaleret virksomheder. Senest var Bo administrerende direktør og ejer af BusinessNow, en virksomhed, som han vækstede gennem flere år, og som blev opkøbt i 2018 af DXC Technology. I dag er Bo professionel investor og bestyrelsesmedlem og er desuden involveret i forskellige nystartede virksomheder.

Bo kender dynamikken i Peoplements forretning, fra den anden side af bordet, da BusinessNow var kunde hos Peoplement i over 6 år.

Som medlem af Peoplements advisory board, er Bo med til at udvikle Peoplement, og er den konstruktive og udfordrende sparringspartner, der bl.a. er med til at sikre, at vi har et stærkt grundlag for at ekspandere i et både voksende og krævende marked – både lokalt og internationalt.

Skal vi ta’ en snak?

Tag kontakt til en af vores konsulenter og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer videre.