Organisation

Holdet bag Peoplement

Peoplement består af de tre sammentømrede konsulenter Christian Rolin, Anne Borgen og Bettina Bakhauge. 

Sammen arbejder de ud fra et fælles værdisæt om at skabe ligeværdighed mellem kandidater og klienter – og om altid at gå et spadestik dybere for at skabe det rette match.

Peoplements tre rekrutteringskonsulenter har på baggrund af dyb viden om branchen og indsigt i et væld af brancher en helt unik fingerspitzengefühl, når det kommer til at skabe dynamik og relationer mellem mennesker. 

Peoplements partnere løfter i flok, og det er din garanti for en samarbejdspartner, der har dig i fokus.  

Christian Rolin Partner hos Peoplement

Christian Rolin

Partner

Dialog starter i øjenhøjde, og med, at mennesker forstår hinanden og rent faktisk bekymrer sig om fællesmængden og der, hvor værdien skabes.

Med sit alsidige CV inden for ledelse har Christian deltaget i, og arbejdet med det meste. Han er vant til at vende hver en sten for at forstå virksomhedens behov, lederens behov og ikke mindst kandidatens behov og se helheden, der skal få alle tandhjul til at arbejde sammen, og skabe et velfungerende hele med sammenhæng, mening og fokus på værdiskabelsen.

Evnen til at træde direkte ind og sætte sig sammen med både bestyrelse og leder gør Christian til en mangeårig partner for de virksomheder, vi arbejder med. Det, der måske startede med en kandidat, bliver typisk til en relation, hvor samarbejdet styrkes over tid.

Christian Rolin går til jobbet som rekrutteringskonsulent med et åbent og udadvendt sind. Han er altid i øjenhøjde med sine klienter og kandidaterne, for helt i tråd med Peoplements ånd handler det for Christian om at skabe ligeværdighed mellem mennesker.

Christian tillægger de menneskelige værdier den største respekt, og som den samarbejdspartner han og Peoplement er, er han ikke bange for at udfordre i arbejdet med at skabe det rette match.

Som scenevant på direktionsgangene har Christian fokus på headhunting af CEO, COO, CIO, CSO, CTO og CFO lederstillinger, B2B salgsledelse samt ledere på direktør / VP niveauer i både internationale og regionale organisationer. Han har lang erfaring med at finde R&D folk og finde dem, der af sig selv går den ekstra mil.

Christian har mange års international erfaring på ledelsesniveau og som R&D chef i globale virksomheder som Nokia , Schlumberger og Rovsing. Han er stærk inden for teknologi, produktion, Services/Consulting samt procesindustri og har en dybtgående forståelse for og indsigt i international virksomhedsdrift.

Anne Borgen Partner hos Peoplement

Anne Borgen

Partner

Anne sætter sig hurtigt ind i virksomhedens forretning og organisation, for i tilstrækkelig grad at kunne forstå, hvordan den konkrete stilling skal gøre en forskel uanset niveau i organisationen. De fleste stillinger, skal løse nogle konkrete udfordringer i virksomheden og måske endda bringe virksomheden i en ny ønsket retning.

Hun tænker tværfagligt og helhedsorienteret og sætter sine kombinerede kompetencer indenfor marketing/branding og HR ledelse i spil, hvilket kunden tydeligt mærker, når hun arbejder som konsulent på opgaven.

Du vil opleve Anne som analytisk skarp og målrettet. Der er mening med de direkte spørgsmål, for alt står og falder med en grundig briefing på opgaven og en forståelse for det særlige, som kandidaten skal tilføre virksomheden, og hvad virksomheden kan tilbyde kandidaten. Det handler om matchmaking for et sikkert resultat uden bristede forventninger.

Anne bliver ofte brugt som sparringspartner, når fortroligheden og forståelsen for kunden er skabt – ofte efter et par rekrutteringer. Det har ført til lange kunderelationer i flere vækstvirksomheder, hvor nye og særlige kompetencer efterspørges, og hvor kulturen skal ændres i takt med, at organisationen kan følge med.

Anne har 8 års erfaring inden for B2B/B2C marketing som Marketing Manager og Marcoms Manager hos BEA Systems (Oracle), og MCI WorldCom UUNet (telco/ISP), som hun var med til at lancere i Danmark. Anne har i tidernes morgan også arbejdet med retail-marketing og forbrugerelektronik hos F Group. Senere kom hun ind som HR Manager i MACH/Syniverse, hvor særligt rekruttering blev omdrejningspunktet for at understøtte ledelse og udvikle organisationen.

I 2010 startede Anne som selvstændig konsulent inden for rekruttering og organisations- og lederudvikling. Virksomheden materialiserede sig til Peoplement med et skarpt teambaseret search koncept, hvor match mellem leder, kandidat og team er centralt. Search-opgaver har været på specialist- og mellemlederniveau inden for salg/marketing/digital/IT/RD/HR – fra store internationale- til mindre start-ups og vækstvirksomheder.

Bettina Bakhauge

Associate Recruitment Partner

 

Bettina specialiserer indenfor Executive Search inden for RD-device, maskiner/elektronik/elektrisk produktion, IT, telekommunikation, salg, HR og civilingeniør.

Bettina startede sin rekrutteringskarriere i 1997 ved at etablere et netværk af freelance konsulenter med forskellige tekniske færdigheder hos to store internationale konsulentfirmaer, før hun begyndte at rekruttere til faste stillinger. Hun har de sidste 10+ år arbejdet som researcher og headhunter og har rekrutteret til stillinger i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, USA og Sydafrika.

Bettina har et stort netværk, adgang til nøglepersoner og specialister, og et omfattende LinkedIn-netværk opbygget over de sidste +25 år med systematisk søgning og headhunting til forskellige roller med dokumenteret succes og en solid proces.

Hun har en uddannelse som administrativ officer og har taget flere relevante kurser: Certified Scrum Master, NLP Business Practitioner, certificeret i Master Person Analysis (MPA) og Adjustable Competence Evaluation (ACE) fra Master Danmark.

Bo Wilchen-Pedersen . Igennem sin karriere har Bo ansat +100 kandidater. både gennem sit eget netværk, og med assistance fra forskellige search virksomheder

Bo Wilchen-Pedersen

Advisory Board medlem

Bo har altid været en ivrig og travl netværker. Igennem sin karriere har Bo ansat +100 kandidater. både gennem sit eget netværk, og med assistance fra forskellige search virksomheder. Bo har 20+ års erfaring fra IT-konsulentbranchen, og har været administrerende direktør i flere selskaber, hvor han har opbygget og skaleret virksomheder. Senest var Bo administrerende direktør og ejer af BusinessNow, en virksomhed, som han vækstede gennem flere år, og som blev opkøbt i 2018 af DXC Technology. I dag er Bo professionel investor og bestyrelsesmedlem og er desuden involveret i forskellige nystartede virksomheder.

Bo kender dynamikken i Peoplements forretning, fra den anden side af bordet, da BusinessNow var kunde hos Peoplement i over 6 år.

Som medlem af Peoplements advisory board, er Bo med til at udvikle Peoplement, og er den konstruktive og udfordrende sparringspartner, der bl.a. er med til at sikre, at vi har et stærkt grundlag for at ekspandere i et både voksende og krævende marked – både lokalt og internationalt.

Skal vi ta’ en snak?

Tag kontakt til en af vores konsulenter og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jer videre.