Leder til Energi & Industri segment søges hos Gottlieb Paludan Architects

Gottlieb Paludan Architects er i spændende udvikling på både nye og gamle forretningsområder. Vi er specialiserede i tekniske og infrastrukturelle løsninger med et mangeårigt virke indenfor industri og forsyning. Nye bygherrer medfører nu en stor tilgang af opgaver indenfor Energi & Industri. Vi ønsker derfor at styrke lederteamet på vores tegnestue i København.

Vi søger en kompetent og erfaren arkitekt, der kan medvirke til at lede, udvikle og gennemføre virksomhedens strategi indenfor Energi & Industri. Stillingen bygger på arkitektfaglig erfaring og rummer såvel udvikling af forretningsområdet, tilbud og markedsføring som projekt- og projekteringsledelse på overordnet niveau. Udviklings- og tilbudsarbejde vil foregå i tæt samarbejde med Kommunikationschef og Tilbudschef. Stillingen omfatter faglig ledelse og motivation af de respektive projektteams indenfor markedssegmentet.
Stillingen har direkte reference til den daglige ledelse i virksomheden.

VI FORVENTER

Vi forventer, at du har solid erfaring med projektledelse, rådgivningsaftaler og tilbudsarbejde, og at du kan lide at færdes blandt bygherrer og samarbejdspartnere. Du er en teamplayer, men tager gerne selvstændigt initiativ og ansvar, og du er optaget af at skabe kvalitetsløsninger i både helhed og detalje i den teknisk funderede arkitektur. Den ideelle kandidat har:

 • Cand. Arch eller tilsvarende uddannelse
 • Mindst 10 års erfaring med arkitektopgaver indenfor industri- og forsyningsvirksomhed
 • Erfaring med projekteringsledelse, kontraktstyring og bygherrerådgivning
 • Erfaring med alle projektfaser fra skitse til udførelse
 • Erfaring med styring af honorar- og anlægsøkonomi
 • Stort netværk i branchen og fokus på kunder og udvikling
 • Faglig stolthed

VI TILBYDER

 • En arkitektvirksomhed med stolt historie og stærk og ambitiøs nichestrategi indenfor industribyggeri
 • Stærk position i markedet
 • Et højt fagligt ambitionsniveau og cirka 100 fagligt stærke kolleger
 • Part i udvikling og strategi for forretningsområdet
 • En dynamisk lederfunktion med stor kontaktflade internt og eksternt
 • Ansvar for større projekter, tilbud og konkurrencer
 • Et godt arbejdsmiljø med mange fælles- og faglige arrangementer.
 • En løn der afspejler kvalifikationer og ansvar

ANSØGNINGSPROCESSEN

Gottlieb Paludan Architects samarbejder med search bureauet Peoplement i denne rekruttering. Kontakt derfor gerne Partner Birgitte Olrik, som er ansvarlig for denne opgave på tlf. 51501303 eller mail: birgitte@peoplement.dk eller søg stillingen direkte ved at klikke på dette link.

Deadline for ansøgning er den 25. maj 2021, men vi indkalder til samtaler løbende.

SAMMEN SKABER VI SAMMENHÆNGSKRAFT

Vi brænder for den arkitektur, der er med til at løse de store udfordringer, verden står over for. Arkitektur, der skaber bæredygtig udvikling, levende og mangfoldige byer, smukke og langtidsholdbare bygningsværker og gode rum og landskaber for alle. Helhedstænkning og samarbejde på tværs er vores svar på, hvordan vi bedst bidrager til et samfund, der fungerer i dag og i morgen.

Vi interesserer os dybt for vores fag, for hinanden og for det gode samarbejde – og vi forventer det samme af fremtidige medarbejdere. Stemningen på tegnestuen er god, og vi er åbne og respektfulde overfor hinanden. Vi er gode til at dele viden og erfaringer og tøver ikke med at spørge om hjælp hos vore kolleger. Vi har travlt, men er gode til at fejre vores succeser.
Se mere på www.gottliebpaludan.com

Om Peoplement

Peoplement er en anerkendt dansk virksomhed indenfor search/rekruttering og lederudvikling. Vi arbejder i krydsfeltet mellem headhunting og rådgivning indenfor leder- organisationsudvikling med skabelsen af velfungerende teams, der understøtter vores kunders forretningsmål og kandidaters udvikling.

Peoplement
Strandvejen 100
2900 Hellerup
www.peoplement.dk