Driftsdirektør, Servicesektor – Storkøbenhavn

På vegne af vores klient, som er en del af en større skandinavisk koncern og en førende aktør indenfor sektoren med mere en 10.000 ansatte i Norden, er vi i markedet efter en Driftsdirektør til en af koncernens virksomheder i Danmark. Driftsdirektøren får base på hovedkontoret i Storkøbenhavn og få direkte reference til selskabets adm. direktør.

Virksomheden er i en rivende udvikling – og der er nu behov for at styrke ledergruppen med oprettelsen af en ny stilling som driftsdirektør, som i tæt samarbejde med den administrerende direktør vil stå i spidsen for en spændende vækstrejse, som vil omfatte forandringer og optimering af virksomhedens drift og styring. Den nye driftsdirektør vil således få ansvaret for at implementere nye systemer indenfor økonomi og planlægning foruden deltage i fremtidige virksomhedsopkøbsprocesser og sikre høj medarbejdertilfredshed.

Den nye Driftsdirektør vil med direkte reference til den administrerende direktør blive medlem af ledergruppen og stå i stå i spidsen for et team på 5 regionale Afdelingsledere foruden den ansvarlige for Kvalitet- og Drift. Gennem et solidt lederskab skal Driftsdirektøren medvirke til at sikre, at virksomheden bliver endnu mere synlig i markedet og opnår en stærkere position, ligesom der lægges vægt på at sikre en høj medarbejder motivation og fastholdelse af nøglemedarbejdere.

De primære ansvarsområder og opgaver vil være:

 • Overordnet ansvar for virksomhedens drift, administration og kvalitet
 • Udvikling af forretningsstrategi og -indsatser samt organisering af samme
 • Økonomisk ansvar, herunder budgetter og opfølgning, optimering af processer etc.
 • Ledelse af medarbejdere med forskellig kulturel og etnisk baggrund
 • Fastholdelse og motivation af medarbejdere og sikre høj medarbejdertrivsel
 • Sikre optimal planlægning og logistik
 • Organisering af ledelse og medarbejdere i faste teams i samarbejde med afdelingsledere
 • Udvikle afdelingsledere til driftschefer og sikre en flad organisationsstruktur
 • Sikre fortsat udvikling af decentraliseret ledelses- og beslutningskompetence
 • Bidrag til en stærkere kommunikation og employer branding med henblik på at øge kendskabet til virksomheden – blandt professionelle såvel som blandt slutbrugere
 • Ledelse af chefer og ledere

Den nye Driftsdirektør får mulighed for at påvirke stillingens indhold og selvstændigt gøre en forskel. Der er tale om en unik mulighed for at indgå i et sammenhold i en stærkt værdidrevet virksomhed, som er anerkendt i sin niche og drevet professionelt, hvor ordentlighed og kvalitet er i højsædet.

Faglige Kompetencer & Erfaring

Den ideelle kandidat har en uddannelsesmæssig baggrund på BA/MA niveau. Det er en fordel, hvis kandidaten har et kendskab til service sektoren i en rolle som driftschef/-direktør, facility manager eller lignende – evt. kombineret med en erfaring som overordnet ansvarlig for administration/drift af service ydelser indenfor den offentlige sektor fra en rolle som enten Centerchef, Områdechef, Driftschef el. lign.

Der søges en leder som er involverende, støttende og motiverende kombineret med en evne til at lede gennem andre og uddelegere, når det er nødvendigt. Det vil være en fordel med erfaring med ledelse af medarbejdere med forskellig baggrund og etnisk oprindelse. Der fordres dansk og engelsk sprog i skrift og tale på forhandlingsniveau. Endelig lægges der vægt på følgende elementer:

 • Struktureret & analytisk
 • God forretningssans
 • Proaktiv
 • Løsningsorienteret
 • Gode samarbejdsevner

En del rejseaktivitet må påregnes indenfor landets grænser.

For mere information:

Kontakt gerne Partner, Birgitte OIrik, Peoplement Executive Search, hvis du spørgsmål til opgaven – Mobil: +45 51 50 13 03, Mail: birgitte@peoplement.dk
Eller søg denne stilling via dette link.

Om Peoplement

Peoplement er en anerkendt dansk virksomhed indenfor search/rekruttering og lederudvikling. Vi arbejder i krydsfeltet mellem headhunting og udvikling med skabelsen af velfungerende teams, der understøtter vores kunders forretningsmål og kandidaters udvikling.

Peoplement
Strandvejen 100
2900 Hellerup

www.peoplement.dk